Αγάπη 40 μηνών!

Υπάρχει η μεγάλη πιθανότητα να είμαι η πιο τεράστια, η πιο πελώρια, η πιο φουσκωτή και κορδωτή κουκουβαγιομάνα που έχει υπάρξει ποτέ! Δεν γίνεται κάθε μήνα να γράφω εδώ πόσο υπέροχο κοριτσάκι είσαι, πόσο χαρούμενο και χαμογελαστό πλάσμα, πόσο χαριτωμένη κι ευγενική, πόσο αξιολάτρευτη και χίλια άλλα μύρια…

Ορκίζομαι πως όλα μα όλα είναι τελείως αληθινά. Όπου πάμε χαρίζεις χαμόγελα και φυσικά σου τα ανταποδίδουν! Όπου πάμε σκορπάς τραγουδάκια, χορό, γελάκια, φωνούλες, χαρά, αγάπη! Όχι μόνο σε μικρούς και μεγάλους, αλλά και στα λουλούδια, τα κουκουναράκια, τα σαλιγκαράκια, τα πουλάκια. Ειδικά αυτά τα τελευταία, τα αγαπάς τόσο πολύ που τα κυνηγάς όπου τα βρεις.

Σου αρέσουν πολύ οι βόλτες. Σε κάθε μας βόλτα κάτι μαζεύεις από έξω και φέρνεις στο σπίτι. Πετρούλες, κλαδάκια, λουλούδια, κουκουνάρια, κέρματα (είναι τα αγαπημένα σου). Μάλιστα μια φορά πήραμε μαζί μας ένα σαλιγκαράκι που βγήκε το καημένο να απολαύσει τη βροχή και κατέληξε στο σπίτι μας. Κοιμήθηκε όλο το βράδυ στο βάζο του και το πρωί το ελευθερώσαμε να πάει να βρει τη μαμά και τον μπαμπά του. Το είδες την επόμενη εβδομάδα στην κατάψυξη του σούπερ μάρκετ μαζί με άλλα σαλιγκάρια γεμιστά. Φυσικά, δεν ήταν το ίδιο, αλλά εσύ το φώναζες Gary, όπως λέγαμε και το δικό σου 🙂

Στην παρέα της Κίτυ και της Ρόζυ έχει προστεθεί και ο Μίκυ. Είναι ένα χνουδωτό κουκλάκι, ο γνωστός Μίκυ, τον οποίο σου έφερε πριν πολύ καιρό η νονά Κλέα. Στην αρχή δεν του έδινες σημασία, μα τώρα είστε αχώριστοι. Τον κοιμίζεις δίπλα σου, τον κουκουλώνεις να μην κρυώσει και τον παίρνεις μαζί σου στην παρέα με τα αγαπημένα σου κορίτσια. “Να μιλήσει ο Μίκυ”, μου λες για να κάνω εγώ τη φωνή του Μίκυ κι εσύ απαντάς ως Κίτυ, Ρόζυ, καμιά φορά και ως Αλεξία κι έτσι παίζουμε όλοι μαζί στο κρεβάτι.

Περνά ο καιρός, οι μέρες, οι μήνες κι εσύ μεγαλώνεις, ανθίζεις, γίνεσαι όλο και πιο υπέροχη κι εγώ φουσκώνω από αγάπη κι από περηφάνεια που σε έχω δίπλα μου! Σε αγαπώ ως το τέλος των αιώνων!

Σ’ αγαπώ πολύ! ❤ ❤ ❤

Η μαμά

Advertisements

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s