Κέρδισε πλούσια, μεταξένια μαλλιά από την Aussie!

Αυτό το καλοκαίρι μπορείς να ανησυχείς για άλλα πράγματα, όχι όμως για τα μαλλιά σου! Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και κέρδισε ένα σετ περιποίησης μαλλιών Aussie και θα μείνεις έκπληκτη με το πόσο πλούσια και μεταξένια μπορούν να είναι τα μαλλιά σου ακόμα και το καλοκαίρι!

Τα μαλλιά μας αυτή την εποχή του χρόνου είναι εκτεθειμένα σε περιβαλλοντικούς κυρίως παράγοντες όπως είναι ο ήλιος και το αλάτι της θάλασσας. Χρειάζονται φροντίδα και προστασία, όπως ακριβώς και το δέρμα μας. Στις διακοπές η υγεία των μαλλιών μας επιβαρύνεται ακόμα και από το καθημερινό λούσιμο. Στην προσπάθειά μας να απαλλαγούμε από τη θαλασσινή αλμύρα, αφαιρούμε από την τρίχα πολύτιμα δομικά συστατικά. Το πρόβλημα αυτό έρχονται να αντιμετωπίσουν τα προϊόντα της Aussie, αγαπημένης εταιρίας από πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και κέρδισε ένα σετ προϊόντων περιποίησης μαλλιών Aussie, της σειράς moist. Το σετ περιλαμβάνει σαμπουάν, μαλακτική κρέμα μαλλιών και τη θαυματουργή θεραπεία ενυδάτωσης. Η σειρά moist μπορεί να μεταμορφώσει ακόμα και τα πιο ξηρά και άγρια μαλλιά σε απαλά και μεταξένια, χάρη στα θρεπτικά και extra ενυδατικά συστατικά της τα οποία περιλαμβάνουν australian aloe και jojoba.

Για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει:

α) να εισάγεις τη διεύθυνση email σου στο κατάλληλο πλαίσιο στο δεξί μέρος της σελίδας και να κάνεις κλικ στο κουμπί Follow

β) να γράψεις στα σχόλια ποιος είναι ο αγαπημένος σου καλοκαιρινός προορισμός και

γ) να κοινοποιήσεις τον διαγωνισμό στο Facebook, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, χρησιμοποιώντας το κουμπί στο τέλος αυτού του άρθρου και κάνοντας tag 2 φίλες σου

Τυχερή μετά από κλήρωση αναδείχθηκε η Maria Polykarpou.


Όροι διαγωνισμού:

 1. Το έπαθλο είναι ένα σετ προϊόντων Aussie της σειράς moist, το οποίο αποτελείται από ένα moist shampoo (400ml), ένα moist conditioner (400ml) και ένα 3 minute miracle moist (236 ml).
 2. Το έπαθλο δεν ανταλλάσσεται με άλλο είδος ή χρηματικό ποσό.
 3. Δεν υπάρχει περιορισμός συμμετοχών ανά άτομο.
 4. Ο διαγωνισμός θα έχει διάρκεια έως και τις 15 Ιουλίου 2017. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουλίου 2017 και την ίδια ημέρα θα ανακοινωθεί σε αυτήν εδώ τη σελίδα το όνομα του νικητή ή της νικήτριας. Η επικοινωνία μαζί του/της θα γίνει με μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δήλωσε κατά τη συμμετοχή του/της.
 5. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί με το εργαλείο http://www.random.org
 6. Αν ο νικητής/νικήτρια δεν ανταποκριθεί στο μήνυμα έως τα μεσάνυχτα της 19 Ιουλίου, τότε στις 20 Ιουλίου θα ανακοινωθεί νέος νικητής.
 7. Ο διαγωνισμός δεν αφορά μόνο κατοίκους Ελλάδας, ωστόσο η αποστολή του δώρου θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο σε διεύθυνση εντός της Ελλάδας ή της Κύπρου με απλό ταχυδρομείο.
 8. Ο νικητής/νικήτρια δεν έχει κανενός είδους απαίτηση από τον διοργανωτή του διαγωνισμού.
 9. Η ευθύνη του διοργανωτή περιορίζεται ως τη στιγμή που το δώρο θα παραδοθεί στα ΕΛΤΑ για αποστολή.
 10. Ο διοργανωτής δεν ευθύνεται για τυχόν ελαττωματικά προϊόντα.
Advertisements

17 comments on “Κέρδισε πλούσια, μεταξένια μαλλιά από την Aussie!

 1. Αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός; Κέρκυρα φυσικά!

 2. Όπου έχει θάλασσα κι ελληνικό καλοκαίρι είναι ωραία!

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s