Αγάπη 45 μηνών!

Όσο μεγαλώνεις, τόσο ξεδιπλώνεται ο χαρακτήρας και οι χάρες σου. Εξακολουθεί να σου αρέσει η υποκριτική και το να παίζεις ρόλους είναι στο καθημερινό σου ρεπερτόριο. Το ίδιο και το τραγούδι. Από τη στιγμή που θα ξυπνήσεις ως την ώρα που θα κοιμηθείς, τραγουδάς και μάλιστα πολλές φορές αυτοσχεδιάζεις και το κάνεις τόσο καλά που κάθε φορά νομίζω πως είναι ένα καινούριο τραγούδι που μάθατε στο σχολείο.

Σου αρέσουν πολύ τα πάρτυ και κάθε μέρα με ρωτάς αν σήμερα είναι τα γενέθλιά σου. Ξέρεις πως θα γιορτάσουμε τα γενέθλιά σου τον Φεβρουάριο και με ρωτάς κάθε μέρα τι μήνα έχουμε κι αν πλησιάζει ο Φεβρουάριος. Τώρα πια αντιλαμβάνεσαι την αίσθηση του χρόνου. Μάλιστα μου κάνει εντύπωση που αναφέρεις πράγματα από τον καιρό που ήσουν πολύ μικρό μωράκι.

Αναστατώνεσαι πολύ όταν γίνεται εκτός προγράμματος. Ας πούμε είσαι απαρηγόρητη όταν χάνεται ένα τοσοδά πραγματάκι μικρής σημασίας και αξίας. Είσαι ικανή να κλαις για πολύ ώρα! Όπως επίσης δεν σου αρέσει να παραλείπουμε βήματα της ρουτίνας του βραδινού σου ύπνου. Αν τύχει να μη βουρτσίσουμε τα δοντάκια, ξυπνάς στη μέση της νύχτας και ζητάς επίμονα να διώξουμε τα τερηδονάκια.

Είσαι πανέξυπνη! Κάθε μέρα μαθαίνεις καινούριες λέξεις, είτε στα αγγλικά, είτε στα ελληνικά. Στα αγγλικά δε, αναφέρεις και λέξεις που ούτε εγώ, ούτε ο μπαμπάς σου γνωρίζουμε. Ξέρεις τις ημέρες της εβδομάδας και τους μήνες του χρόνου, τις εποχές, τον καιρό, τους πλανήτες, τα ουράνια σώματα και μπορείς να μετράς από το 0 ως το 20 στις δύο γλώσσες και στα αγγλικά να μετράς ανάποδα από το 10 ως το 0. Είναι καταπληκτικό το μυαλουδάκι σου πόσα πράγματα καταφέρνει να διαχειριστεί!

Μέρα την ημέρα, μήνα με το μήνα μεγαλώνεις και μαζί μεγαλώνει και η αγάπη μου για σένα. Είσαι το πιο καταπλητικό πλάσμα που υπάρχει. Την ώρα που κοιμάσαι σε κοιτώ και προσεύχομαι να είσαι γερή και τυχερή στη ζωή σου. Να συναντήσεις μόνο καλοσύνη και αγάπη. Καρδούλα μου γλυκιά!

Σ’ αγαπώ πολύ! ❤ ❤ ❤

Η μαμά

Advertisements

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s