Αγάπη 50 μηνών!

Όσο μεγαλώνεις, τόσες περισσότερες πτυχές του χαρακτήρα σου ξεδιπλώνονται.

Είσαι υπεύθυνη, καθώς ό,τι σου λέμε είτε εμείς, είτε οι δασκάλες σου το παίρνεις πολύ σοβαρά, το βλέπεις ως καθήκον.

Σου αρέσει η τάξη και η κανονικότητα. Αν κάποιος αναστατώσει κάτι από το περιβάλλον σου, κάτι χαθεί, χαλάσει ή λείπει τότε αλίμονό μας! Όλη την ημέρα κουβαλάς όπου πας τα κουκλάκια σου, 5 τον αριθμό – την Κίττυ, τη Λούσυ, τον μικρό Νέμο, τον μεγάλο Νέμο και το παγωτούλι – το μπουκαλάκι με το νερό σου και το κοκκαλάκι για τα μαλλιά σου. Αυτό το κοκκαλάκι ειδικά που κάθε φορά που σπάει οι κυρίες στο νηπιαγωγείο τραβούν τα μαλλιά τους και δεν ξέρουν πώς να σε παρηγορήσουν.

Είσαι φύση καλλιτεχνική. Σου αρέσει η ζωγραφική, ο χορός και το τραγούδι. Από το πρωί που θα ξυπνήσεις, ως το βράδυ που θα πέσεις για ύπνο το τραγούδι και ο χορός δεν έχουν σταματημό! Και έχεις τόσο όμορφη φωνούλα και χάρη όταν κινείσαι! Εκτός από τραγούδια της ηλικίας σου και άλλα που μαθαίνετε στο σχολείο, σου αρέσει να τραγουδάς τα τραγούδια που ακούω στο ραδιόφωνο όταν κάνω δουλειές ή αυτά που ακούμε όλοι μαζί στο αυτοκίνητο, τραγούδια για μεγάλους! Και τα λες τόσο όμορφα όλα με την αγγελική φωνούλα σου!

Είσαι όμως και φύση πρακτική. Σου αρέσει να μετράς, να λες την αλφαβήτα και να διαβάζεις γράμματα και αριθμούς. Όταν βλέπουμε ένα σήμα ή μια πινακίδα πάντα ρωτάς τι σημαίνει ή τι γράφει. Σου αρέσει να διαβάζεις οδηγίες, ως και την κάρτα με τις οδηγίες ασφαλείας στο αεροπλάνο διαβάζεις με τις ώρες!

Είσαι τόσο υπέροχο πλάσμα! Σου μαθαίνω και μου μαθαίνεις τόσα πολλά και ανυπομονώ να σε γνωρίσω καλύτερα!

Σ’ αγαπώ πολύ ❤ ❤ ❤

Η μαμά

Advertisements

Σχόλια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s